Правила сайту

1. Загальні положення

1.1. Ця угода про умови використання інформаційних ресурсів Інтернет-порталу «Меркурі Технолоджи »(далі по тексту - Угода) визначає:
1.1.1. Правила використання відвідувачами та користувачами (далі по тексту - Користувачі) Інтернет-порталу mercurytech.com.ua (далі по тексту Сайт).
1.1.2. Умови замовлення товарів.
1.1.3. Форми оплати Замовлення і вартість Доставки Замовлення.
1.1.4. Умови отримання замовлення.
1.1.5. Умови використання персональних даних, а також права користувачів, які надали їх.
1.2. Власник Сайту - Товариство з обмеженою відповідальністю «МЕРКУРІ ТЕХНОЛОДЖИ»; (Далі за текстом - Власник).
1.3. Використання Сайту Користувачем означає, що Користувач приймає і зобов'язується дотримуватися всіх нижченаведені умови цієї Угоди.
1.4. Ця Угода, Сайт повністю або частково можуть бути змінені Власником в будь-який час без будь-якого спеціального повідомлення. Нова редакція Угоди, зміст Сайту вступають в силу з моменту опублікування і внесення змін.

2. Правила користування Сайтом Користувачами

2.1. Сайт містить об'єкти інтелектуальної власності (в т.ч. об'єкти авторського права, знаки для товарів і послуг): фотографії, відеоматеріали, графічні зображення.

2.2. Виняткові права на використання вмісту сайту (в т.ч. право на підбір, розташування, систематизацію та перетворення даних, що містяться на Сайті, а також самі вихідні дані), крім випадків, окремо зазначених у змісті опублікованих на Сайті матеріалів, належать Власнику.

2.3. Користувачеві Сайту, якому не виповнилося 18 років, необхідно отримати згоду батьків або інших законних представників на оформлення замовлення Товару. Якщо батьки або інші законні представники користувача Сайту не згодні з будь-яким умовою цієї Угоди, користувач Сайту зобов'язаний відмовитися від користування Сайтом.

2.4. Користувач має право копіювати (завантажувати, скачувати) з Сайту матеріали, права на які належать Власнику, тільки для особистого використання.

2.5. Поширення, опублікування або інше використання матеріалів Сайту не допускається без посилання на Власника (без посилання на Сайт).

2.6. У разі порушення пунктів 2.4., 2.5. цієї Угоди, Користувач несе відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

2.7. Користувач зобов'язується використовувати Сайт тільки в законних цілях.

2.8. Користувач зобов'язується не відправляти повідомлення в формі зворотного зв'язку наступного характеру:

2.8.1. Порушують України Законодавство, що містять погрози й образи, що порушують публічний порядок, що носять характер непристойності.

2.8.2. Порушують в тій чи іншій мірі честь і гідність, права та охоронювані законом інтереси інших осіб.

2.8.3. Сприяють або містять заклики до розпалювання релігійної, расової або міжнаціональної ворожнечі, містять спроби розпалювання ворожнечі або заклики до насильства, а також інші матеріали, -які якимось чином порушують положення законодавства України.

2.9. Користувач погоджується з тим, що він несе одноосібну і повну відповідальність за порушення умов цієї Угоди. Користувач зобов'язується відшкодувати будь-які збитки, що виникає внаслідок таких порушень.

2.10. З моменту порушення Користувачем вимог цієї Угоди всі замовлення на Товар вважаються скасованими.

2.11. Користувач, який використовує інформаційні ресурси Сайту, є таким, хто ознайомився і приймає умови цієї Угоди.

3. Умови замовлення Товарів

3.1. Замовлення Товару через Сайт є публічним договором та договором приєднання згідно зі статтями 633, 634 Цивільного кодексу України.

3.2. При оформленні Замовлення на Товар Користувач повністю погоджується з викладеними нижче:

3.2.1. Зразком замовленого Товару (зображення товару в каталозі Власника, відповідне певного артикулу).

3.2.2. Власник гарантує відповідність зовнішнього вигляду та технічних характеристик замовлених приборів їх зразкам в каталозі.

3.2.3. Власник гарантує відповідність якості продаваних виробів стандартам України. 

3.3. Користувач здійснює вибір виробів з каталогу Власника, оформляє замовлення, заповнивши форму замовлення, і відправляє замовлення Власнику.

3.4. Дата оформлення Замовлення є датою заповнення Користувачем електронної форми Замовлення на Товар.

3.5. Для оформлення Замовлення Користувачеві необхідно:

3.5.1. Відкрити посилання інтернет-магазину Сайту під найменуванням mercurytech.com.ua;

3.5.2. Самостійно, на власний розсуд, з переліку Товарів, відображених в каталозі сайту, шляхом натискання на відповідне посилання, вибрати Товар, який необхідно замовити.

3.5.3. Замовлення формується з усіх одиниць Товару, які вибрав Користувач.

3.6. Замовлення Товарів складається з: найменувань вибраних виробів, їх артикулів, ціни, форми оплати, способу доставки, дати зробленого замовлення, інформації про Користувача (ім'я, контактний номер телефону, адреса електронної пошти, адреса).

Із зазначеної інформації Користувачем заповнюється форма оплати, спосіб доставки, інформація про Користувача. Інші дані формуються автоматично при додаванні товару, що цікавить в «Кошик». Відповідна форма для формування замовлення доступна після вибору товару за посиланням mercurytech.com.ua/quick-order.

3.7. Користувач зобов'язується правильно і повністю вказати в замовленні контактний номер телефону (в тому числі і код міста, якщо потрібно), а також точну адресу доставки (якщо передбачається доставка кур'єром).

3.8. Власник зобов'язується виконати всі домовленості, досягнуті в результаті переговорів з Користувачем по виконанню і доставці замовлення (ціна, строки, порядок і форма оплати).

3.9. Власник протягом 1 робочого дня підтверджує Замовлення, зроблене Користувачем, відправивши лист-повідомлення на вказану Користувачем електронну пошту або дзвінком на вказаний номер телефону.

3.10. У телефонному режимі або режимі електронного листування представник Власника і Користувач погоджують додаткову інформацію за обраними виробам, формі оплати, способу доставки та дату отримання замовлення.

За результатами уточнення характеристик Замовлення представник Власника підтверджує або скасовує Замовлення і повідомляє дату покупки замовленого Товару.

3.11. Користувач має право скасувати Замовлення до моменту підтвердження і уточнення замовлення з представником Власника.

3.12. Факт оформлення та підтвердження Замовлення свідчить про те, що Користувач повністю ознайомився з Товаром, який входить в Замовлення, його якісними характеристиками, порядком покупки і формою оплати.

3.13. В день покупки замовленого Товару Користувачеві (представнику на підставі усного доручення) необхідно:

3.13.1. прибути або дочекатися представника Власника за узгодженим адресою в певний час;

3.13.2. повідомити номер замовлення;

3.13.3. оформити покупку замовленого Товару і оплатити Замовлення, якщо оплата не проводилася до доставки безготівковим способом.

3.13.4. Під час приймання замовлення перевіряється збереження виробу і упаковки. Факт отримання замовлення фіксується підписом Користувача в накладній кур'єрської служби, якщо замовлення було доставлено за адресою Користувача.

3.14. Користувач зобов'язується виплатити повну вартість Замовлення при його придбанні.

3.15. Вибір форми оплати здійснюється при заповненні електронної форми Замовлення.

3.16. У разі неможливості Користувачем по яким би то не було причин прибути в зазначений день для покупки Товару, Користувач має право повідомити по телефону, або написати лист на електронну пошту представника Власника (на адресу mer.tech@ukr.net) про скасування замовлення, або перенести доставку на погоджений час і адресу з представником Власника.

3.17. Замовлення вважається скасованим в разі неявки Користувача (представника на підставі усного доручення) за вказаною адресою в певний час без попередження Власника або представника Власника.

3.18. У разі якщо Користувач виявить, що дані, вказані ним при оформленні Замовлення, містять помилку, Користувач зобов'язаний негайно повідомити про це Власника не менше ніж за один день до дати отримання Товару.

3.19. У разі виникнення обставин непереборної сили, Власник і Користувач звільняються від відповідальності за невиконання умов цієї Угоди. Під обставинами непереборної сили маються на увазі події, які мають надзвичайний, незворотний, непередбачений характер, які виключають або об'єктивно перешкоджають виконанню цієї Угоди, настання яких не могло бути передбачено. Посилаючись на дію обставин непереборної сили, Власник або Користувач повинен протягом одного календарного дня в письмовому вигляді або за допомогою електронної пошти (на адресу mer.tech@ukr.net) повідомити іншу сторону про настання таких обставин.

3.20. Будь-які спори, що виникають з умов цієї Угоди, вирішуються шляхом переговорів. У разі неможливості вирішення спору шляхом переговорів, спір передається на розгляд суду відповідно до законодавства України.

4. Форми оплати Замовлення і вартість Доставки Замовлення:

4.1. Замовлення можна оплатити безготівковим або готівковим розрахунком:

4.1.1. Безготівковий розрахунок можна провести в режимі онлайн на сторінці Сайту, скориставшись спеціальною формою оплати або перерахувавши кошти на поточний рахунок, який вам буде надано при здійсненні замовлення.

4.1.2. Готівковий розрахунок здійснюється при доставці кур'єром Замовлення на вказану адресу або при самовивозі з головного офісу Меркурі Технолоджи, (Вул. Космонавта Комарова ,14 м. Одеса Україна).

4.2. Вартість доставки по Україні складає 100 грн. на товари загальною вартістю до 2 000 грн. Замовлення на суму понад 2 000 гривень доставляється безкоштовно.

4.3. Доставка по Одесі коштує 50 грн. для замовлень на загальну суму до 2 000 грн., для товарів на суму понад 2 000 грн. - Доставка здійснюється безкоштовно.

5. Умови отримання Товару

5.1. Товар може бути отриманий доставкою кур'єром за вказаною адресою або шляхом самовивозу із головного офісу Меркурі Технолоджи, (Вул. Космонавта Комарова ,14 м. Одеса Україна).

5.2. Терміни поставки Замовлення:

5.2.1. Доставка по Україні здійснюється протягом 3-х робочих днів.

5.2.2. Доставка по Одесі при наявності товару на складі здійснюється протягом 1-го робочого дня, при відсутності товару на складі - від 1-го до 3-х робочих днів.

5.2.3. Збільшення терміну отримання Замовлення узгоджується між Власником та Користувачем в індивідуальному порядку.

6. Умови використання персональних даних

6.1. Надаючи свої персональні дані, Користувач надає згоду і дозвіл на використання, обробку та передачу своїх персональних даних виключно в рамках Закону України «Про захист персональних даних»; від 01.06.2010р. № 2297-VI для підтвердження повноважень і виконання умов договору.

6.2. Метою збору персональних даних є підтримка подальшої комунікації з Користувачами.

6.3. Надаючи свої персональні дані, Користувач надає свою згоду на отримання інформації (розсилок) від Власника за допомогою електронної пошти або SMS-повідомлень.

7. Прикінцеві положення

7.1. Власник не гарантує абсолютну безперебійність або безпомилковість роботи Сайту і зобов'язується докладати усіх розумних зусиль і заходів з метою недопущення цього і усунення виниклих проблем.

7.2. Власник не несе відповідальності за затримки, переривання, втрати, що відбуваються через дефекти в будь-якому електронному або механічному обладнанні, що не належить Власнику, за проблеми при передачі даних або з'єднання, що виникли не з вини Власника, за якість каналів зв'язку загального користування, за допомогою яких здійснюється доступ до Сайту, а також в разі блокування доступу до Сайту в результаті дій третіх осіб.

7.4. Ніщо в змісті цієї Угоди не може розумітися як встановлення між Користувачем і Власником агентських відносин, відносин по спільній діяльності і будь-яких інших відплатних відносин, прямо не передбачених цією Угодою.

7.7. Для пропозицій та скарг, будь ласка, скористайтеся формою зворотного зв'язку (http://mercurytech.com.ua/contact-us).

7.8. Власник не несе відповідальності в разі надання контактної інформації Користувачем на інших інтернет-ресурсах і в магазинах.

7.9. Користувач, погоджуючись з умовами Угоди, підтверджує, що вони є зрозумілими і прийнятними. Фактом згоди і підтвердження вважається оформлення заявки на придбання оптично-електронних приладів чи аксесуарів до них на сайті mercurytech.com.

 

Режим роботи інтернет-магазину:

Пн-Пт: з 09:30 до 17:30

Сб-Нд: Вихідний

+38-050-777-00-67

 

Для зв'язку використовувати форму «Зворотній зв'язок» або e-mail: mer.tech@ukr.net

 

ТОВ«МЕРКУРІ ТЕХНОЛОДЖИ», код ЄДРПОУ 39834775

65065, вул. Космонавта Комарова, буд.14, м. Одеса

Поточ. рах. 26004487434, в АТ «Райффайзен Банк Аваль» в м. Київ

МФО 380805.

Директор: Олар Андрій Миколайович

ІПН 398347715516

Тел. +38 (050) 777-00-67

E-mail: mer.tech@ukr.net